Stofa / Norlys har udsendt en pressemeddelse…

Efteråret er sæson for prisstigninger på det danske tv-marked. Norlys, som ejer Stofa, har dog ingen planer om at sætte priserne op på deres tv-pakker.

Modsat de andre store udbydere kommer hverken Norlys eller Stofa til at præsentere kunderne for prisstigninger på deres tv-pakker pr. 1. januar 2023. Og man satser hårdt på, at prisloftet kommer til at holde i hele 2023, ligesom det var tilfældet i både 2021 og 2022.

– Mange af vores kunder er i forvejen presset af stigende priser på alt fra energi til dagligvarer. Derfor er det ekstra vigtigt for os, at vi ser verden fra kundernes perspektiv og gør alt, hvad vi kan for at undgå nye prisstigninger, siger Sune Nabe Frederiksen, direktør for Norlys Digital.
Men, Indkøbsaftaler er stadig en ubekendt….

Læs hele pressemeddelsen her.